• Jouw Website

  Na mond-op-mondreclame, is jouw eigen website de belangrijkste bron van nieuwe klanten. Een snelle, functionele en moderne website is bijgevolg een must have voor elke onderneming.

  Het is dan ook vanzelfsprekend een betrouwbare partner in de arm te nemen met kennis van zaken. Die partner vind je in SonckIT.

  Een website met een of meerdere pagina's met daarop alle zaken die jij nodig vindt. Een lijst van producten, contactformulier, Google Map, goede commentaren van klanten en teksten, maar ook een koppeling met sociale media en galerijen van afbeeldingen zijn mogelijk. Je website wordt gemaakt in Wordpress, zodat je steeds zélf aanpassingen kunt maken. Ook jouw domeinnaam (www.jouwsite.be) wordt beheerd voor jou, zodat jij je kan focussen op wat belangrijk is, namelijk datgene doen waar jij goed in bent en waar jij van houdt.

 • Jouw Computer

  Laat je adviseren bij de keuze van een nieuwe computer. Wil je je grote PC inruilen voor een laptop? Wil je een Windows of een Mac? Misschien volstaat een tablet wel om je dagelijkse zaken te regelen. Kies je dan een Android tablet of een iPad?

  Elke keuze heeft een aantal belangrijke voor- en nadelen. We spenderen met z'n allen steeds meer tijd online maar de aankoop van een nieuw toestel kan een grote investering zijn. Daarom is het belangrijk een goede adviseur te hebben, iemand die jouw noden analyseert en op basis van jouw budget het beste toestel aanbeveelt of zelf samenstelt. Zeker in grote elektronicawinkels kan je niet vaak terecht gezien het aanbod vrij algemeen is en er niet altijd de juiste expertise te vinden is. Een persoonlijke adviseur is bijgevolg veel meer waard.

  Je kan hier terecht voor aankoop en installatie van desktop PC's, laptops, tablets, smartphones en allerlei kantoormateriaal.

 • Advies & Training

  Je eigen website bouwen is niet evident zonder de nodige vakkennis. Gelukkig zijn er vandaag veel online mogelijkheden om een eenvoudige website te maken zonder één lijn code te schrijven. Wil jij een expert worden en je eigen website maken door gewoon te klikken en te slepen? Daar helpen wij je bij.

  Krijg je niet genoeg creatieve vrijheid bij het gebruik van een online website maker en wil je complexere pagina's maken? Sta ons toe jouw expertise naar een volgend niveau te brengen dankzij een cursus HTML en CSS, met uitbreidingsmogelijkheden naar JavaScript, PHP en MySQL.

  Altijd al willen weten hoe professionals met Photoshop toveren, complexe Excel sheets maken of eigen opgenomen video's bewerken? Deze kennis delen we graag met jou via lessen op maat.

 • Jouw Webapplicatie

  Wanneer een eenvoudige website niet langer volstaat, is een webapplicatie aangewezen. Je wilt je eigen webshop, een klantenzone, een uitgebreide kalender met een reservatiesysteem of een sociaal platform? Dan is het belangrijk om de juiste partner in de arm te nemen.

  Dankzij onze jaren ervaring in het bouwen van complexe webapplicaties, zit je goed bij bij SonckIT. Samen bespreken we jouw specifieke noden en bekijken de mogelijkheden.

 • Jouw Mobiele App

  Vandaag draait de hele wereld op mobiel. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een app voor. En een app op maat: het bestaat. Bereik meer klanten en biedt je diensten en producten ook aan op de smartphone.

  Met al een waslijst aan ontwikkelde apps op de teller, hebben wij de expertise in huis om een mobiele applicatie te ontwikkelen naar wens.

 • Coaching

  Een coachingtraject op jouw maat kan je leven veranderen. De populairste formules zijn: business coaching, gezondheidscoaching en energiebeheer en time management.